Stijlvolle huisvesting zorgt voor productiever personeel

huisvesting personeel

Veel bedrijven maken, vaak noodgedwongen, gebruik van tijdelijke werknemers uit het buitenland. Werknemers, die deelnemen aan een project, seizoenarbeiders in de land-en tuinbouw, kennismigranten met veel technische- of wetenschappelijke kennis die een project gaan ondersteunen, of expats, die vaak vanuit een bedrijfsvestiging in het buitenland naar een bedrijfsvestiging in Nederland worden uitgezonden.
Het aantal buitenlandse werknemers in Nederland is de laatste jaren hard gegroeid, vooral kennismigranten en expats vestigen zich steeds vaker voor langere tijd in Nederland. Dit zijn meestal Oost-Europeanen en Aziaten met eigen gewoontes, die vroeger gehuisvest werden in een onpersoonlijk hotel. Daar werden deze mensen vaak niet gelukkig van. Een vreemd land, een onbekende stad, heel andere gewoontes, ander eten. Ze kregen last van heimwee, wat weerslag had op hun gemoedstoestand en op hun productiviteit.

Kwalitatief goede huisvesting personeel

Gelukkig kan dat tegenwoordig anders. De hotels zijn grotendeels van de baan voor mensen die voor langere tijd in Nederland komen werken.
Ben jij als werkgever op zoek naar huisvesting voor buitenlands personeel, dat langere tijd in Nederland gaat verblijven? Huisvestingsorganisaties bieden tegenwoordig heel plezierige, comfortabele oplossingen, waar jouw buitenlandse werknemers blij van zullen worden. De huisvestingsorganisaties zijn actief en innoverend aan de slag gegaan. Zij hebben een breed scala aan woningen, van appartementen tot vrijstaande huizen, getransformeerd naar volledig gestoffeerde- en gemeubileerde onderkomens met een prettige, huiselijke sfeer. Kwalitatief goede personeelshuisvesting, waar buitenlandse werknemers aangenaam kunnen verblijven voor langere tijd.

personeel huisvesting
personeel huisvesting

Huisvesting personeel in een stijlvol designhuis heeft grote voordelen

Het verblijf, alleen of samen met landgenoten, in een stijlvol designhuis of appartement biedt kennismigranten en expats de mogelijkheid om zichzelf te zijn, aan hun eigen gewoontes en gebruiken vast te houden, hun eigen maaltijden te koken, bezoek van collega’s of landgenoten te ontvangen en hun eigen feesten te vieren.
Geen dagelijkse aanpassing in hun vrije tijd, zoals dat in een hotel vaak wel het geval was. Dit maakt dat deze mensen zich meer thuis voelen in Nederland, zich meer kunnen ontspannen in hun vrije tijd en zich daardoor gelukkiger voelen, waardoor ze minder last hebben van heimwee. Dit heeft een positief effect op hun gemoedstoestand en op hun gezondheid, want gelukkige mensen zijn gezonder dan ongelukkige mensen. Deze mensen gaan met meer plezier naar hun werk en zijn daardoor productiever, waardoor jij als werkgever ook blij bent. Jouw buitenlandse werknemers plezierig laten wonen in een stijlvol designhuis blijkt in alle opzichten een goede investering, die zichzelf terugverdient.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *