Waarom kiezen voor terrastegels in de tuin

Als het voorjaar weer voor de deur staat, dan is dat het ideale moment om uw terras weer eens goed aan te pakken. Terrastegels van Tegelmegashop kunnen u daar in helpen. Onderschat terrastegels zeker niet; wat vloertegels voor uw woonkamer kunnen betekenen, dat kunnen terrastegels voor uw terras en zelfs uw tuin doen. Daarom is het belangrijk dat uw tegels goed aansluiten bij de rest van uw tuin, tuinmeubels en uiteraard ook uw persoonlijke wensen. Terrastegels die bijvoorbeeld goed passen bij een strakke en moderne tuin gaan minder goed samen met een natuurlijke en romantische tuin, en andersom. U kunt ook voor de mooiste Terrastegels bij Tegelmegashop.nl terecht. Stel daarom van te voren een goed plan op hoe alles er uit moet komen te zien. Moeten de terrastegels goed aansluiten op de tuinmeubels of moet dat juist andersom het geval zijn? Onze deskundige medewerkers kunnen gegarandeerd helpen met het opstellen van dit plan. 

Ruime keuze uit diverse soorten terrastegels

Als u die knoop heeft doorgehakt en gaat voor terrastegels in uw tuin, dan is het belangrijk om vervolgens de keuze te maken tussen natuursteen en keramiek. Uiteraard is dit een kwestie van smaak, maar beiden hebben zo hun eigen voordelen. Keramische terrastegels zijn ontzettend populair om de simpele reden dat ze er niet alleen mooi uitzien. Ze zijn daarnaast ook altijd krasvast, kleurvast, vorstvrij en nemen ook geen vuil of vocht op. Keramiek blijft mooi en zal ook niet ongewenst glad worden. Uitermate praktisch voor in de  thuis dus! Natuursteen daarentegen heeft weer een unieke natuurlijke uitstraling die natuur in uw tuin accentueert. Het haalt het beste uit uw tuin naar boven. Tegelmegashop beschikt over diverse natuursteen terrastegels van graniet, travertin, marmer, leisteen en hardsteen. Tip: als u bijvoorbeeld al natuursteen in uw woonkamer heeft liggen, dan kunt u dat ook ‘doorleggen’ van binnen naar buiten.

terrastegel in huis

terrastegel in huis


Mozaïek tegels; als u voor geraffineerde details gaat

Mocht uw voorkeur uitgaan naar iets meer detail en iets geraffineerder voor in uw tuin? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor mozaïek tegels. Misschien wat minder gebruikelijk in de tuin vergeleken met terrastegels, maar toch zeker net zo mooi. Een natuurlijker effect kunt u haast niet creëren als u gaat voor een natuursteen mozaïek van rivierstone. Voor een uitgebreide selectie kunt u uiteraard eens kijken bij de collectie mozaïek tegels van Tegelmegashop. U vindt daar alle mozaïek tegels die op de meest uiteenlopende manier zijn in te zetten. Of u ze nu zoekt voor uw badkamer of voor de keuken, Tegelmegashop heeft het allemaal! Kom dus gerust langs in onze ruime showroom in Roermond of contacteer onze deskundige medewerkers voor een passend advies, ook op afstand. 

Dit vind je misschien ook leuk...