Waarom een Faber kachel het waard is

haarden faber
haarden faber

Voor de echte liefhebber van kachels zal Faber geen onbekend begrip zijn. Dankzij diverse unieke uitvindingen die als de standaard in de internationale markt worden gezien, is Faber een vaste naam naam geworden. Zegt het merk Faber je nog niets, maar zit je wel middenin een zoektocht naar een geschikte kachel? Maak kennis met Faber !

Wat is Faber?

Gashaarden, elektrische kachels, houtkachels of buitenhaarden, je vindt het allemaal bij Faber. Het zijn unieke innovaties waarmee je vuur en warmte optimaal kunt beleven en voelen. Dat willen we toch allemaal? Heerlijk na een lange dag werken, genieten van quality time met familie bij een gezellig, warme vuurtje.

Elektrische haarden

De top van het Faber programma zijn de haarden uit de MatriX-serie. Deze serie bestaat uit elektrische haarden. Een e-Matrix haard maakt het mogelijk om te genieten van een hoogwaardig haardvuur ingebouwd naar jouw stijl, wanneer een gas- of houthaard onmogelijk van ongewenst is. Een gasaansluiting en een rookkanaal zijn eigenlijk niet nodig bij deze haarden, omdat het beeld en geluid van het vuur ontstaan ​​uit waternevel en elektriciteit. Dat maakt de nieuwe e-Matrix stijlvol, duurzaam én smart.

faber kachel

Alles over de kachels van Faber

Step Burner techniek

Maar Faber kent meerdere unieke series die je optimaal laten genieten van vuur en warmte. De Faber Aspect Premium serie is het perfecte voorbeeld hiervan. De breedte en het grote van het vuurbeeld maakt deze haarden bijzonder. Ze zorgen voor een geweldige beleving van vuur. De techniek die wordt toegepast in deze serie is de Step Burner techniek. Dankzij dit systeem kun je het hele jaar door genieten van de haard op verschillende standen. Met de Step Burner kun je een deel van de branders uitzetten en kan het vermogen gereduceerderd worden tot 70%. Handig als je tijdens de zomeravonden wel een vuurtje wil, maar deze niet op vol vermogen wil laten branden.

En nog veel meer

Naast de MatriX en Aspect Premium serie zijn er nog veel meer unieke uitvindingen te ontdekken bij Faber. In het brede en diepe assortiment vind je zeker een kachel die past in jouw leefomgeving en aansluit bij jouw wensen. Faber kent een schat aan technologische ontwikkelingen en prachtige innovaties. En dat al sinds 1844! In dat jaar werd in het Friese Franeker het vuur ontstoken voor het huidige merk Faber. Het begon met een grofsmederij. Dit vormt de basis voor het huidige assortiment haarden en kachels.

Ben je momenteel op zoek naar een kachel? Neem dan zeker het bekende merk Faber mee in jouw overwegingen. Een kachel van Faber is het absoluut waard om een ​​plek te krijgen in jouw woonkamer. Daar zal je geen spijt van krijgen. En als je eenmaal een Faber hebt, dan wil je nooit meer een ander!

 

Dit vind je misschien ook leuk...