Waar moet je op letten in Ibiza

Wanneer je in Ibiza bent zijn er heel veel dingen die je wel  moet doen, die vindt je vooral op beleefibiza, maar ook heel veel dingen die je vooral niet moet doen. Hier onder de 7 dingen die je echt niet moet doen tijdens je verblijf in Ibiza.

Koop geen kaartjes aan de deur!

Ibiza staat erg bekend om haar dure entree prijzen. Maar maak niet de beginnersfout door kaartjes aan de deur te kopen. Want ondanks de ticketprijzen sowieso al hoog zijn. Kosten de kaartjes aan de deur toch een stukje meer. Plus je staat gemiddeld een uur langer in de rij en dat is natuurlijk zonde van je tijd!

Vermijd het openbaar vervoer niet

Voor sommige vakantie bestemmingen zouden we je het zeker afraden met het openbaarvervoer te gaan. Maar in Ibiza is het echt een aanrader. Dit omdat het vrij goedkoop is en je zo heel het eiland rond kan. Dit is veel duurder met een taxi of door het huren van een auto. Voor €2.- kun je namelijk al heel het eiland rond.

Ibiza zonsondergang

Vergeet de stranden niet

Ondanks je misschien naar Ibiza bent gekomen om te feesten. En je het misschien al goed vind om enkel naar het strandje in de buurt te gaan. Moet je niet vergeten dat Ibiza ook bekend staat om haar mooie stranden. Huur bijvoorbeeld een Auto om zo toch een aantal mooie strandjes te bezoeken.

Slaap niet op het strand

Ik weet het na al die nachten feesten in Ibiza heb je bijna geen geld meer over voor een hotel. Maar zoek je nachtrust dan ook zeker niet op het strand. Dit is namelijk illegaal in de nacht en kan je nog eens duur komen te staan.

Vergeet je waaier niet

Naast het te gekke nacht leven en de mooie stranden is er nog een factor in het spel die je echt de Ibiza beleving geeft. De hitte. Vergeet daarom je waaier niet, want de tempraturen kunnen hoog oplopen in Ibiza vooral in de club.

Laat je hakken thuis

Ik weet het je gaat een avond stappen in een luxe club maar draag ze niet. We zijn niet in Miami waar vrouwen enkel worden toegelaten op hakken! Zorg dat je je meest comfortabele schoenen aandoet, denk aan slippers of sneakers. Of ga zelfs op je blote voeten het maakt namelijk helemaal niets uit in Ibiza.

Drink geen kraanwater

Ondanks dat we in Nederland gewoon het water uit de kraan kunnen drinken. Moet je dit in Ibiza echt niet doen. Het zout gehalte in dit water is zo hoog dat je juist dehydrateert. Koop gewoon een flesje water in de supermarkt.

 

Zo nu weet je wat je vooral niet moet doen. Maar wat je vooral wel moet doen is genieten kijk op beleefibiza voor wat je juist wel moet doen!

Dit vind je misschien ook leuk...