Design interieur: kies voor een gietvloer als basis

gietvloer laten leggen
gietvloer laten leggen

Een vloer heeft een grote invloed in het huis, verschillende vierkante meters worden ermee bedekt. Met deze informatie in het achterhoofd kan je een vloer uit gaan kiezen, welke vloer is passend in mijn huis? Welke vloer maakt de ruimte optisch groter? Een vloer aanschaffen is niet zomaar een klusje, het vraagt om aandacht en tijd. Wordt er in huis nog weleens gewisseld van meubels? Of staat de woonkamer vol met prominente items? Dan is een rustige basis fijn om mee te werken. Dan zou je ervoor kunnen kiezen om gietvloeren te laten leggen op de verschillende verdiepingen in huis.

 

Een rustige ondergrond

In huis is het prettig om te spelen met verschillende kleuren en materialen. Dan is het fijn om een rustige basis te hebben, een ondergrond waarmee je verschillende stijlen kan combineren. Een gietvloer is een hele rustige vloer, het kan in het hele huis gelegd worden, zelfs tot in de badkamer. Zo creëer je een bepaalde eenheid in huis, de ondergrond is overal hetzelfde. En dat is tegelijkertijd de kracht van een gietvloer, het past bij allerlei woonstijlen door de eenvoud van de vloer. Maar zeker als je een design stijl in huis hebt, is een gietvloer de perfecte match. Het kan een woning net dat beetje extra geven, dat is één van de voordelen van een gietvloer.

design woonstijl

Wat voor woonstijl heb jij?

Aanschaf

Je bent er over uit, je wilt een gietvoer in je huidige of toekomstige huis. Maar wat is een goede gietvloer. Je kan het beste de vloer laten leggen door professionals, dan ben je er zeker van dat de vloer op de juiste manier wordt bevestigd. En dat is uiteindelijk wat je wilt, een mooie vloer die langere tijd meegaat, en desondanks toch nog goed te combineren valt met bijvoorbeeld design woonstijl. Zo beleef je lange tijd plezier aan een mooie basis in huis die niet aan tijdgebonden is. Dat maakt dat deze vloer past binnen allerlei interieurs.

 

Dit vind je misschien ook leuk...