De 5 leukste en beste clubs

sunset in ibiza

Ibiza een eiland  met prachtige stranden en een geweldig nachtleven. Wanneer je in Ibiza bent moet je natuurlijk het nachtleven ontdekken. Wij snappen dat het heel erg moeilijk is om een keuze te maken tussen het grote aanbod van clubs. En vooral omdat de entree prijzen in Ibiza toch vrij hoog liggen. Het echte Ibiza party seizoen start meestal het laatste weekend van mei en eindigt het eerste weekend van oktober.

Ushuaia

Ushuaia was in mijn beleving een van de leukste openlucht clubs in Ibiza. Iedere dag is hier een top artiest te vinden zoals Martin Garrix, Kygo en David Guetta. Naast deze top artiesten geeft Ushuaia echt een show weg. En met de laag vliegende vliegtuigen krijg je helemaal het festival gevoel nog intenser. De entreeprijs ligt gemiddeld zo rond de €50 euro. Maar het is zeker iedere euro waard!

clubs in ibiza

Hï is een vrij nieuwe club en staat bekend als de afterparty plek van Ushuaia. Hï is ook onderdeel van de Ushuaia familie en weet dus wat feesten inhoud. Ook hier zijn de beste artiesten te vinden. Voor de ultieme Ibiza nachtbeleving  moet je dus echt naar Hï. De entree prijzen liggen hier gemiddeld rond de €40.- en is ook wederom weer iedere euro waard.

Pacha

Pacha is een nachtclub die in bijna heel de wereld te vinden is. Je herkend Pacha aan de kersjes. Pacha boekt wederom weer top artiesten in maar vooral op het gebied van techno/house. Pacha staat bekend om de drukte en is niet de meest beste locatie. Maar wel de locatie met de beste muziek! Entree prijzen liggen rond de €50.-

Space

En tot slot heb je nog club Space, een club wat meer lokaal publiek trekt maar dat des al niet te min  een geweldige ervaring blijkt te zijn.  Space staat wederom bekend om de goede feestjes op het gebied van techno en deephouse en wint bijna ieder jaar 1 award sinds 1999. Zij weten dus echt wat feesten is en we zouden daarom ook iedereen adviseren om hier heen te gaan wanneer je in Ibiza bent.  Ticketprijzen liggen wederom weer rond de €40 euro afhankelijk van de artiest die die avond optreedt uiteraard!

Nog meer weten over het nachtleven? Neem dan een kijkje op beleefibiza.nl

Dit vind je misschien ook leuk...