Een leuk vloerkleed voor dochtertje Meagan

Recent waren wij op zoek naar een leuk voorkleed voor de kinderkamer van onze pasgeboren dochter Meagan. Nee ze is niet vernoemd naar Meghan Markle we hebben bewust voor een andere spelling gekozen.

Anyway, haar kamertje oogt nog wat kaal. Specifiek de vloer. De vloer moet echt beter. En de meest voor de hand liggen optie is een vloerkleed. We gingen snel op zoek op het wereldwijde web naar de beste vloerkleden specifiek voor babykamers.

Uitgelicht: Leuke babykamer vloerkleden bij CozyKidz

Het merk House Doctor kenden we al want we hebben ook een paar lampen van dat merk. Maar de vloerkleden zien er ook uitermate leuk uit. Ze hebben een rechthoekig vloerkleed genaamd henna. Het is gemaakt van 100% hennep, wat natuurlijk een heel duurzame stof is. Dus op die manier kunnen wij ook bijdragen aan een verantwoorde toekomst voor onze dochter. Naarmate de wereld verandert, gaan we toch meer kijken voor dingen die ecologisch en biologisch verantwoord zijn. Dat is voor ons als gezin echt een prioriteit want op deze manier kunnen we niet verder. Al denkt de huidige Amerikaanse president daar anders over, maar dat moet hij weten over een paar jaar is hij hopelijk weg. Anyway, ik wil me niet laten afdwalen naar politieke kwesties, dat voor een andere keer.

Wat we ook dringend nodig hadden is een mobile. Dat zijn van die dingen die je boven de wieg kan hangen. Wat stimulatie voor de baby zonder dat te veel afleid of ze van slapen afhoudt want dat is echt niet goed natuurlijk.

Favoriet: Leuke mobiles babykamer

Wij hebben gekocht de origami mobile grijs van het merk BORN copenhagen. Mooi en stijlvol. Ook weer uiterst verantwoord. Het is namelijk gemaakt met FSC gecertificeerd papier. Sowieso is ook BORN een merk dat veel aan milieu en duurzaamheid denkt dus ook zeker aanbevolen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *