Jouw ideale homewear

loungewear

Wanneer het kouder wordt buiten, is het tijd om het binnen lekker warm en gezellig te maken. Dat heerlijke gevoel van thuiskomen krijg jij met kaarsjes, een dekentje en de perfecte homewear. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van de fijnste homewear voor koude dagen.

 

Pantoffels

Uiteraard zijn pantoffels een onmisbaar item voor het perfecte thuisgevoel. Met elke stap die je zet is het alsof je op een wolkje loopt met heerlijk zachte pantoffels. En welke pantoffels doe je dan aan? Helemaal in jouw stijl natuurlijk! Kies voor schattige dierenpantoffels of juist van jouw favoriete film. Zo wordt jij al blij wanneer jij je pantoffels alleen al ziet staan. En wie heeft ooit gezegd dat comfort en er leuk uitzien niet samen kunnen gaan?

 

Onesies

Onesies zijn vooral onder de jongere doelgroep echt een mega succes. Hoe gekker, hoe beter! Dieren, superhelden en uiteraard eenhoorns. Er is zonder enige twijfel wel eentje naar jouw smaak. Deze superzachte onesies geven je het gevoel dat je jouw dekbed nooit af hoeft te doen. Perfect voor wanneer je moeite hebt met wakker worden ’s morgens. Tip: stem jouw onesie af met jouw pantoffels en zo is jouw relax look is compleet!

homewear

Wat is jouw ideale homewear?

Huispakken

De huispakken trend lijkt maar geen einde te kennen. Niet heel onlogisch ook want een huispak is de perfecte compromis tussen een pyjama en je alledaagse kleding.
Deze ideale loungewear is heerlijk om op de bank een avondje films te kijken. Of juist, wat actiever, in alle comfort het hele huis schoon te maken.

 

Sokken

Minstens zo lekker als pantoffels, zijn de superzachte sokken. En ook weer dit item geldt weer, ga voor een variant die bij jou past. Oma’s wollen sokken zitten misschien wel lekker, maar het oog wil ook wat. Kies voor een felle kleur of leuke print erop. Tip: doordat er geen zooltje onder de sokken zitten, kun je uitglijden en dat is loungenatuurlijk niet de bedoeling. Zorg ervoor dat je onder de sokken rubberen nopjes hebt.

 

Pyjama

Tot slot kun je natuurlijk ook gewoon heerlijk thuis in je pyjama ontspannen. Pyjama’s zien er tegenwoordig zo leuk uit dat ze steeds meer verschuiven richting loungewear. Voel jij je goed in jouw pyjama? Waarom zou je die dan alleen in bed dragen? Neem een lekkere douche na je werk en trek je pyjama aan. Je voelt je gegarandeerd helemaal zen na zo’n avondje niets doen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...