Wat zijn de drie trends op het gebied van fotokunst

glass art
glass art

Ben jij de kale muren binnen je huis zat en wil je een echte eyecatcher toevoegen aan een of meerdere kamers in je huis? Leuk de ruimte op met een mooi stuk kunst. Dit hoeft geen ouderwets schilderij te zijn of een poster die je nog op zolder had liggen. Fotokunst ziet er erg chique uit en als je zelf een foto hebt uitgekozen of hebt gemaakt, is het leuk om erover te vertellen aan gasten. Er zijn verschillende soorten trends binnen de fotokunst. De eerste is glass art toepassen door prachtige fotokunst op plexiglas te printen. De tweede trend is zwart-wit foto’s, met daarop goud toegevoegde accenten. De derde trend is fotokunst die is gemaakt met behulp van 2.5D printtechniek. Hierdoor lijkt de foto tot leven te komen. Een van de meest gekochte trend, is dan toch wel glass art.

Glass art in jouw huis

Door te kiezen voor prachtige fotokunst en je glass art toepassen wilt in jouw interieur, geef je de ruimte een luxe en moderne uitstraling. Je kan glass art in elke ruimte in het huis gebruiken, in de woonkamer, in de gang en zelfs in de badkamer. Het kan zelfs in elke kamer, met verschillende afbeeldingen of misschien wel dezelfde. De foto wordt geprint op gehard glas en je kunt zelf kiezen wat voor coating je wilt, glanzend of mat. Glass art komt ook goed van pas wanneer je bijvoorbeeld een scheur in de muur hebt en die wilt verbergen.

fotokunst

fotokunst in de kamer

Wat past bij jou

Voordat je investeert in prachtige fotokunst, moet je eerst nagaan wat er bij jou en je interieur past. Welke thema’s vind je leuk en welke kleuren zullen goed staan in de kamer waar je glass art toepassen wilt. Voor welk formaat kies je en heb je misschien nog een leuke foto die je uitgeprint wilt hebben. Als je met iemand samenwoont, moeten jullie het natuurlijk ook eens worden over een ontwerp. Maar de fotokunst is tegenwoordig zo prachtig, dat het vast geen probleem zal worden.

Helemaal aan de hand van uw smaak en wensen. U kunt mooie fotokunst kopen in diverse stijlen. Grote foto’s in een warme, kleurrijke stijl zijn niet voor niets een trend in deze tijd. Deze fotografie stijl is kleurrijk en geeft een ontspannen sfeer in uw interieur. Fantastisch voor een leefruimte, kinderkamer of jongvolwassenenkamer. Deze fotokunst is er in verschillende formaten en in diverse kleuren. Leuk om te combineren met bijvoorbeeld een of een en hang ze op in dezelfde stijl.

 

Dit vind je misschien ook leuk...