Arabische lampen passen in iedere woonkamer

Vandaag ga ik Rob van Oostveen een lans breken voor de zogenaamde Arabische lamp. Deze lampen zijn mooi, sfeervol, en ik denk een aanwinst voor ieder Nederlands huishouden. Arabische lampen voegen een beetje magie toe aan een anders toch saaie woonkamer. Een beetje die 1001 nacht sfeer ja. Arabische lampen komen dus voornamelijk uit Arabische landen. Maar ook Noord-Afrika. De lampen worden doorgaans met de hand gemaakt, en het is echt vakman werk. De lampen zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Aanbevolen: Ghalia Arabische tafellampen

De lampen heb ikzelf geplaatst in mijn woonkamer, slaapkamer en eetkamer. Misschien een beetje overkill, maar ik heb die sfeer liefst in alle kamers van het huis als het zou kunnen! De lampen voegen echt een beetje magie toe. Vandaar. Je denkt vast dat ik miljonair ben ofzo om al die kostbare oosterse lampen te kunnen aanschaffen. Nee niets van dat alles, die lampen zijn vandaag de dag in 2018 echt niet meer aan de prijzige kant iedereen kan zo een ding veroorloven kan ik je vertellen. Er zijn een aantal spelers op de markt die importeren die lampen in grote aantallen naar Nederland. Zo kunnen zij gunstige kortingen behalen. Waar jij als Nederlandse klant van profiteert. En soms kun je die lampen in de uitverkoop extra goedkoop op de kop tikken!

Uitverkoop: oosterse lampen goedkoop!

Mijn tip aan jou is dus om deze pagina maar te bookmarken, want er komen geregeld nieuwe lampen in de uitverkoop. Eenmaal uitverkocht op is op remember, want die lampen worden allemaal met de hand vervaardigd dus is niet zo dat er massa productie is zoals bij een IKEA of andere ketens dit zijn echt one of a kind producten en dat moet je kunnen waarderen dus moet je er snel bij zijn voor hele specifieke unieke originele lampen.

Dit vind je misschien ook leuk...