De mooiste sidetables

De mooiste sidetables
De mooiste sidetables

In haast elk interieur klassiek of modern vind je een stijlvolle sidetable. Wist je dat dat een sidetable best functioneel kan zijn? Het is best een mooi tafeltje waarop je iets speciaals kunt zetten. Ik geef best toe dat het heel erg moeilijk is om iets te vinden wat nu op een sidetable past. Je kunt het rustig houden door bijvoorbeeld een boek open te leggen met verschillende foto’s of wat veel mensen doen om de plaats op te vullen, is het plaatsen van een of andere kamerplant. Je kunt kleuren combineren of alles hetzelfde mooi egaal houden. Kortom er is oneindig veel variatie.

Wissel met hoogtes op de sidetable

Je moet er niet meteen op letten, maar er bestaat een handig truckje om de plaats en je sidetable helemaal af te maken. Als je een rustig interieur hebt door te werken met lichte kleuren zoals beige kun je op de sidetable ook een soort “rust van oase” creëren. Hoe je dat doet, is eigenlijk simpel. Wissel af met verschillende hoogtes op je sidetable. Zo kun je er bijvoorbeeld een lampje erop plaatsen, vaasjes met of zonder bloemen en een spiegel aan de muurt bevestigen. Concentreer je op de muur zodat je een effect maakt van hoog naar laag. Op deze manier is alles geordend en maak je een soort contrast.

 De mooiste sidetables

Sidetables kunnen een lege wand mooi opvullen

Sidetables maken de inkomhal af

Als je van plan bent om de inkomhal opnieuw in te richten en je bent een beetje inspiratieloos, dan kan het een optie zijn om te kiezen voor een sidetable. Je hebt meteen een paar voordelen door een sidetable te plaatsen. Zo zijn ze erg compact en nemen niet veel plaats in. Je hebt meteen meer plaats voor dingen in op te bergen en je kan er praktische accessoires opleggen. Bovendien kan je je sleutels erop leggen als je binnenkomt. Op deze manier hoef je niet meer te zoeken waar je de sleutels hebt gelegd.

Sidetable plaatsen achter de bank

Je ziet het niet zo heel erg vaak in huishoudens, maar een extra tip die ik wil meegeven, is dat je een sidetable kunt plaatsen achter de bank. Misschien lijkt het je een gek idee om achter de bank een sidetable te plaatsen. Als eerste sluit je de zithoek stijlvol af met een sidetable en langs de andere kant is het leuker om tegen een sidetable te kijken waarop je accessoires legt dan tegen een achterkant van een bankstel. Dit kun je gemakkelijk doen als je bankstel in het midden staat van de woonkamer.

Kost weinig geld

In tegenstelling tot andere nieuwe meubelstukken kost een sidetable heel erg weinig geld. Omdat het zo weinig kost, is de aankoop ervan gemakkelijk mee te nemen in het interieur. Zo hoef je niet maandenlang te sparen. Alles hangt er natuurlijk vanaf wat je voor ogen hebt. Laten we zeggen dat je al een leuke sidetable kunt kopen voor honderd euro.

Dit vind je misschien ook leuk...