Leren plankdragers zijn hip

Boekenkast
Boekenkast

Ben je toe aan iets nieuws in je interieur? Zin om wat nieuwe elementen aan te brengen en op deze manier een nieuwe impuls te geven aan je woning? Om dit te bewerkstelligen is het gelukkig niet nodig om gigantische aanpassingen te maken aan je interieur. De laatste jaren zien we namelijk steeds meer natuurlijke elementen terugkomen in het interieur. Met behulp van leren plankdragers speel je eenvoudig in op deze trend en zorg je dat niet alleen je interieur ontzettend hip is, maar dat je ook nog eens meer ruimte overhoudt. Wat wil je nog meer?

In een handomdraai meer ruimte

Word je helemaal gek van al die rommel? Ben je nu echt eens van plan om het roer om te gooien en meer ruimte te creëren voor jezelf en je spullen? Met een muurplank creëer je eenvoudig met minimale moeite een groots effect. Dat staat niet alleen ontzettend leuk, je maakt ook slim gebruik van de vaak ongebruikte ruimte om je spullen uit te stallen. Hangplanken zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo is er altijd wel een plank die precies bij je interieur past. Hoewel de meeste planken eenvoudig met een aantal schroeven vast kunnen worden gezet tegen de muur is er de laatste tijd een geheel nieuwe manier ontstaan om de planken te bevestigen aan de muur. Met leren plankdragers bevestig je een plank namelijk niet alleen heel eenvoudig aan de muur, het ziet er ook nog eens ontzettend hip uit.

Verzekerd van een natuurlijke, hippe uitstraling

Waar het voorheen vooral de trend was om ophangsystemen zoveel mogelijk te verbergen en weg te werken, mogen ze tegenwoordig weer gezien worden. Vooral als ze er zo mooi uitzien als bijvoorbeeld de leren plankdragers van Spectaculeer. Deze dragers hebben namelijk een prachtige natuurlijke uitstraling en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Van cognac tot taupe of gewoon zwart, voor ieder is er wat wils. Je maakt de dragers eenvoudig met een schroef vast aan de muur en hangt de plank vervolgens in de constructie. Voor je het weet is het klusje al geklaard en kun jij genieten van je zojuist vervaardigde extra ruimte.

Dit vind je misschien ook leuk...