Een lekkere geur in huis

geur in huis
geur in huis

Wist je dat de geur voor een groot deel de sfeer in je huis zichtbaar? Het is niet voor niets dat er geadviseerd wordt bij de verkoop van je woning een appeltaart te bakken als mensen je huis komen bezichtigen.

Er zijn verschillende handelingen om een ​​lekkere geur in huis te zorgen.

Zorg voor een frisse wind.

Open regelmatig een raam om voor een frisse geur te zorgen. Houd je de ramen gesloten en heb je geen goede ventilatie in huis dan kan er al snel een muffe geur ontstaan. Door de gordijnen met vaste regelmaat te wassen en buiten te laten drogen haal je de frisheid van buiten naar binnen.

lekkere geur

Hoe zorg je voor een lekkere geur in huis?

Geurkaarsen voor een lekkere geur in huis.

Gebruik je geurkaarsen, dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan de plaats waar je ze neerzet. Zet ze bijvoorbeeld in de woonkamer bij stoffen die de geur kunnen opnemen, waardoor je langer plezier hebt van de lekkere geur. Of geef ze een plaats waar veel mensen langslopen, waardoor de geur goed verspreid wordt door de luchtverplaatsing.

Gemakkelijk zelf te doen.

Je kunt op een gemaakte manier zelf voor een lekkere geur in huis zorgen door water te laten koken en hier lavendel van munt aan toe te voegen. Doe er nog een citroenschijfje bij en er verspreid zich een heerlijke geur door je huis. Je kunt op dezelfde manier kokend water in een sierlijk potje gieten en lekker geurende ingrediënten toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan anijs, kaneel of vanille.

Geurstokjes; elegant en een lekkere geur.

Geurstokjes zijn erg populair op het moment. Zoals je de stokjes in een hip flesje kunt zetten sieren ze je huis. Je kunt een parfum uitkiezen die je lekker vindt. Een geur die voor de sfeer in huis zorgt die bij je verleden.

Dit vind je misschien ook leuk...