Stickers maken voor de babykamer, buiten en binnen

Je wilt graag meer uit jouw woning halen. Zeker als de baby op komst is. Te denken valt dan aan raamstickers voor de babykamer. geboortestickerDankzij de populariteit van het stickers maken is er volop keuze, en kun je kiezen voor een sticker met bomen, eentje met takken of een bloemen sticker. Je kunt ook gaan voor een heuse dierenbende, met vrijwel levensechte dieren.

Vaak heb je al een idee maar heb je geen of weinig ervaring met een complex fotobewerkingssysteem. Tegenwoordig zijn er steeds meer websites waar je ter plekke een foto kunt uploaden en eenvoudig online kunt bewerken. De afbeelding bewerk je door bijvoorbeeld de hoogte en breedte aan te passen, of tekst toe te voegen. Verder pas je de afbeelding aan naar jouw wensen door het materiaal te kiezen voor het stickers maken. Wat betreft het materiaal kun je bijvoorbeeld kiezen uit witte, transparante of gezandstraalde folie. Je kunt ook voor een meer opvallendere folie kiezen, te bedenken: goud of zilver. Vervolgens ga je verder met bewerken en bepaal je de uitvoering, waarbij gedacht kan worden aan het laten uitsnijden van de tekst of afbeelding. Ook een bijzondere sticker maken? Kies dan voor een gespiegelde sticker, waarbij het net lijkt alsof je de opdruk door een spiegel bekijkt. Zo ben je in staat om de raamstickers aan de binnenkant te plakken waardoor de opdruk vanaf buiten leesbaar is.

 

Een geboortesticker om het blije nieuws wereldkundig te makenthumb_Geboortesticker-Slaapkamer_baby3

Ouders die in verwachting zijn van hun zoon of dochter zijn druk bezig met voorbereidingen treffen natuurlijk genieten. Je hebt al samen een naam bedacht en weet wellicht al of je een zoon of dochter kunt verwachten. Hierop pas je het interieur van de babykamer aan. Zodra het zover is en de baby eindelijk ter wereld is gekomen, is het tijd om het goede nieuws aan de hele buurt te laten weten. Ter inspiratie bekijk je alvast naar vrienden en kennissen die ook jonge ouders zijn geworden, of bekijk je afbeeldingen op het Internet. Je hoeft niet bang te zijn dat je snel iemand tegenkomt met een identieke geboortesticker. Voor stickers maken heb je tegenwoordig de mogelijkheid om het design volledig naar eigen wens in te richten. Sticker maken? De sticker breng je aan op allerlei gladde en vetvrije ondergronden, waardoor we spreken van raamstickers.

Letter stickers om de babykamer ook vanbinnen te decoreren

Naast een geboortesticker die meer naar buiten is gericht kun je ter decoratie van de babykamer ook denken aan letter stickers op de muur van de kamer. Zo pas je de kamer aan naar jouw persoonlijke smaak door het kiezen van letter stickers die jouw voorkeur hebben. In wooninspiratie bladen kun je vaak veel inspiratie halen als het aankomt op de soort spreuk en de keuze voor het lettertype. Niet alleen in bladen maar ook op verzamelsites als Pinterest is vaak veel inspiratie aan te treffen. Wat vind je bijvoorbeeld van de volgende quotes?

  • Een kind, een wonder, zo mooi, zo bijzonder
  • Life is far too important to be taken seriously

Dit vind je misschien ook leuk...