Rolgordijnen in je keuken

Licht is belangrijk in een keuken. Je moet het goed kunnen zien als je eten klaarmaakt, maar het is ook prettig als je goed ziet wat je eet. De keuken is een ruimte die voor iedereen toegankelijkheid is en daarom is het belangrijk dat de keuken een lichte en open uitstraling heeft.

Rolgordijnen voor in de keuken

Het meeste licht komt binnen via de ramen en door verlichting. Natuurlijk licht is wel het mooist in een ruimte als een keuken. Je kunt natuurlijk niets voor de ramen hangen om zo licht binnen te krijgen, maar in de meeste gevallen is het toch prettig om gebruik te maken van zonwering. De zon wordt tegengehouden en je kunt niet gemakkelijk naar binnen kijken. Rolgordijnen zijn ideaal als binnenzonwering, rolgordijnen zijn namelijk gemakkelijk te monteren en bedienen. Rolgordijnen worden niet stoffig en passen in iedere ruimte.

Lichtdoorlatende rolgordijnen voor in de keuken

Rolgordijnen staat bekend om hun functionaliteit, maar tegenwoordig zien ze er ook nog eens mooi uit. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn ideaal voor in de keuken, omdat er wel wat licht binnen komt, maar je niet door de stof heen kunt kijken. Als je raam in de keuken aan bijvoorbeeld een straatkant zit dan is het prettig dat niet iedereen naar binnen kan kijken.

Transparante rolgordijnen voor in de keuken

Vind je een lichtdoorlatend rolgordijn te weinig licht binnenlaten? Dan kun je beter kiezen voor een transparant rolgordijn. Transparante rolgordijnen zorgen voor voldoende licht in je keuken, maar toch wordt fel zonlicht tegengehouden. Je kunt wel door de stof heen kijken, maar als dat geen probleem is dan wordt dit zeker aangeraden.

Duorolgordijnen voor in de keuken

Vind je rolgordijnen te simpel en wil je een luxer product dan zijn duorolgordijnen een mogelijkheid. Duorolgordijnen geven een mooie en luxe uitstraling aan je ruimte en zorgen voor voldoende licht. Het gordijn bestaat uit horizontale banen van vitrage stof en verduisterende stof en zo kun je zelf bepalen hoeveel licht er binnen komt. De duorolgordijnen zijn net als echte gordijnen gemakkelijk te bedienen.

Dit vind je misschien ook leuk...