Interieurtrends van deze tijd

In dit artikel zullen wij u op de hoogte brengen van de doorgaans aparte, maar zeer interessante, interieurtrends van het afgelopen en huidige jaar. Wij zullen de meest spraakmakende trends eruit lichten en hier een korte omschrijving van de trend geven. Wij hopen dat u na dit gelezen te hebben, voldoende inspiratie heeft om uw interieur tot een mooi geheel te brengen.

Oud en nieuw gemixt

Het is steeds populairder aan het worden om nieuwe en oude artikelen en meubels met elkaar te mixen in een bepaalde ruimte. Zo kunt u een oude tafel gebruiken met moderne stoelen en hierboven een hypermoderne lamp. Dit geeft op het eerste gezicht een bijzonder effect, want u zult denken dat de meubels niet bij elkaar passen. Wanneer u hierop gaat letten zult u zien dat de meubels en/of artikelen door de combinatie van nieuw en oud uitstekend tot hun recht komen.

Een groen huis

Het gebruik van groen in uw woning. Het is zeer lastig om dit op een goede manier in richten, want u heeft waarschijnlijk moeite met zoeken naar binnen planten waarbij uw huisstijl past. Dit is tegenwoordig niet meer lastig, want het maakt niet uit op welke manier planten in uw interieur worden verwerkt. Er zijn zelfs woningen waar er onder een salontafel een plant is geplaatst, wat een botanisch gevoel met zich meebrengt.

Gebruik van zwart

Het gebruik van zwarte verf en/of meubels in een woning is voor veel mensen al een verschrikking. Over het algemeen zijn er maar weinig mensen die met zwart durven te experimenteren in de woning, want zwart brengt over het algemeen geen gezellige en huishoudelijke sfeer met zich mee. Het is tegenwoordig echter juist steeds gebruikelijker om zwart te combineren in uw interieur. Het zwart verven van uw muur met bijbehorende decoratie hier aanhangend kan een gemoedelijk effect met zich meebrengen.

Bent u op zoek naar een interieurarchitect met hoogstaande en kwalitatieve ontwerpen en projecten? Kijk dan eens op Philiptheys.be.

Dit vind je misschien ook leuk...