Hoe maak je de woonkamer het hart van je huis?

Waar andere vertrekken in je huis een duidelijke functie hebben: slapen, koken of douchen, kun je met de inrichting van je woonkamer alle kanten op. Wil jij graag aan de slag met de uitstraling van je woonkamer, maar heb je geen budget of energie voor een grote verbouwing? Ga dan aan de slag met Riverdale accessoires!

Durf te kiezen

We weten allemaal dat het gebruik van veel kleuren en stijlen rommelig overkomt. Toch kunnen we vaak de verleiding van al die prachtige tinten en looks niet weerstaan, waardoor menig woonkamer net iets te excentriek is ingericht. Kun jij écht niet kiezen? Kies dan voor setjes van matchende Riverdale accessoires en wissel deze een paar keer per jaar.

hart voor je woonkamer

Volg het seizoen

Deze tip hangt een klein beetje samen met de vorige. Zorg voor accessoires die passen bij het jaargetijde. Na de grote lenteschoonmaak richt je je woonkamer in met frisse pastel tinten, luchtige materialen en uitbundige planten. Decoreer je bank met linnen kussen, koop wat fleurige lentetakken en zet ze in een glazen vaas of plaats verschillende maten (nep) planten in je vensterbank. Naderen we de herfst, dan is het eindelijk tijd om de warme aardetinten terug te laten komen in je woonkamer. Vul een mooie vaas met een herfsttakken, decoreer je salontafel met kaarsen in aardetinten of verwerk een kandelaar in je interieur. Zodra de R in de maand komt, wil je zéker dat je woonkamer warmte en comfort uitstraalt. Laat de warme stoffen op een originele manier terugkomen door te kiezen voor een bloempot van warme winterwol of een gehaakt windlicht en leg een extra dekentje of mooie vacht op je bank.

Dit vind je misschien ook leuk...