Aandachtspunten bij een laminaatvloer kopen

Skip to main contentSkip to toolbar About WordPress Designlife 00 Comments in moderation New SEO Howdy, Marlies Log Out Screen OptionsHelp Add New Post This theme recommends the following plugin: Orbit Fox. The following recommended plugins are currently inactive: Nivo Slider Lite and Pirate Forms. Begin installing plugin | Begin activating plugins | Dismiss this notice Dismiss this notice. Are you enjoying All In One SEO Pack? Yes I love it šŸ™‚ | Not Really... Dismiss this notice. Add title Aandachtspunten bij een laminaatvloer kopen Permalink: https://www.designlife.nl/2020/07/14/aandachtspunten-ā€¦inaatvloer-kopen/ ā€ŽEdit Add MediaVisualText Heading 2 H2 Word count: 513 Draft saved at 8:36:20 am. Toggle panel: Publish Preview(opens in a new tab) Status: Draft EditEdit status Visibility: Public EditEdit visibility Publish immediately EditEdit date and time Move to Trash Toggle panel: Format Toggle panel: Categories All Categories Most Used Badkamer Beveiliging Blog Dakkapel Elektriciteit Interieur Keuken Lekkage Slaapkamer Tips Tuin Uncategorized Verbouwen Zonnescherm + Add New Category Toggle panel: Tags Add New Tag Separate tags with commas Choose from the most used tags Toggle panel: Featured image Set featured image Toggle panel: All In One SEO Pack UPGRADE TO PRO VERSION Preview Snippet Aandachtspunten bij een laminaatvloer kopen | Designlife https://www.designlife.nl/?p=1106 Wil je graag een laminaatvloer kopen? Wij geven je een aantal aandachtspunten waar je op moet leggen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel het artikel! Title Aandachtspunten bij een laminaatvloer kopen 56 characters. Most search engines use a maximum of 60 chars for the title. Description Wil je graag een laminaatvloer kopen? Wij geven je een aantal aandachtspunten waar je op moet leggen. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel het artikel! 158 characters. Most search engines use a maximum of 160 chars for the description. Custom Canonical URL NOINDEX this page/post NOFOLLOW this page/post Exclude From Sitemap Sitemap Priority Do Not Override Upgrade to Pro to unlock this feature. Sitemap Frequency Do Not Override Disable on this page/post Version 5.4.2 Close dialog Featured image Upload FilesMedia Library Filter MediaFilter by type Images Filter by date All dates Search Media list ATTACHMENT DETAILS laminaatvloer-leggen.jpg July 14, 2020 86 KB 640 by 958 pixels Edit Image Delete Permanently Alt Text Describe the purpose of the image(opens in a new tab). Leave empty if the image is purely decorative.Title laminaatvloer leggen Caption Description Copy Link https://www.designlife.nl/wp-content/uploads/2020/07/laminaatvloer-leggen.jpg Selected media actionsSet featured image
laminaatvloer leggen

Wil je graag een laminaatvloer kopen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je over een ruim aanbod aan mogelijkheden beschikt. EĆ©n van de vele keuzes die je zal moeten maken is deze tussen een design van hout, tegels of steen. Niet alleen de uitstraling van het laminaat is een belangrijk punt om bij stil te blijven staan. Dit geldt namelijk ook voor de kwaliteit waarover ze beschikt. Het spreekt voor zich dat je graag verzekerd zal willen zijn van de beste kwaliteit laminaat in je woning. In ieder geval, ga je een laminaatvloer kopen en wil je er zeker van zijn dat je echt niets over het hoofd zal zien? Dan is het zeker de moeite waard om even nadrukkelijk stil te blijven staan bij de hieronder terug te vinden aandachtspunten!

Een minimale dikte van 7 mm is eigenlijk altijd vereist

Bij een laminaatvloer kopen doe je er goed aan om in eerste instantie even stil te blijven staan bij de dikte waar het laminaat over moet beschikken. In principe wordt het op dit vlak aangeraden om te kiezen voor een minimale dikte van 7 mm. Het betreft hier overigens de dikte zonder de contactgeluidisolatie. Op het ogenblik dat je kiest voor een laminaatvloer kopen die beschikt over een dikte van minder dan 7 mm zal je al snel kunnen vaststellen dat het klik-systeem daaronder kan leiden. Daarnaast spreekt het voor zich dat de laminaatvloer in dit geval aanzienlijk gevoeliger zal zijn voor krassen en voor vocht.

laminaatvloer kopen

Ga jij een laminaatvloer kopen?

Hou rekening met de slijtage- en gebruiksklasse

Een ander belangrijk aandachtspunt heeft betrekking tot de slijtage- en gebruiksklasse van de laminaatvloer. Voor laminaatvloeren geldt dat ze zijn ingedeeld in gebruiksklassen woonomgeving & commercieel. De klassen woonomgeving zijn 21, 22 en 23. De klassen 31, 32 & 33 staan voor commercieel. Dit laatste betekent dat ze betrekking hebben tot locaties zoals bijvoorbeeld kantoren en cafƩs, maar ook restaurants. Het verschil tussen beide vormen van laminaatvloeren heeft uiteraard betrekking tot het intensievere gebruik binnen de commerciƫle sector.

Voorzie een geschikte onderlaag voor je laminaatvloer

Bij een laminaatvloer kopen dient er in de praktijk ook altijd stil te worden gestaan bij bijvoorbeeld de ondervloer die ervoor moet worden gerealiseerd. Een goede onderlaag is altijd een vereiste voor een mooi eindresultaat. Ga je de laminaatvloer die je hebt gekocht ook zelf in je woning plaatsen? In dat geval is het ook altijd een goed idee om de nodige beschermingsmiddelen voor de plaatsing te kopen. Een goed paar kniebeschermers kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het plaatsen van je laminaatvloer een behoorlijk stuk comfortabeler zal worden. Ook hier kan je dus maar beter rekening mee houden.

Let op voor het snijverlies!

Tot slot moet je bij een laminaatvloer kopen ook altijd rekening houden met het snijverlies waarvan sprake kan zijn. Globaal gezien wordt er vanuit gegaan dat je stil moet blijven staan bij een snijverlies ten belope van ongeveer 7 procent. Is er sprake van meer dan 5 kamers in je woning? In dat geval kan het snijverlies logischerwijs verder oplopen. In dit geval is het dan ook een goed idee om rekening te houden met een oplopend snijverlies tot wel 10 procent.

Dit vind je misschien ook leuk...