Meubels op maat bestellen bij de vakman

meubels op maat
meubels op maat

Meubels en kunstwerken zijn tegenwoordig soms amper nog van elkaar te onderscheiden. De scheidslijn tussen een gebruiks meubel en een pronkstuk is flinterdun geworden. Voor mensen die niet weten wat we bedoelen, is het goed eens bij de gespecialiseerde meubelzaak in Zevenhuizen te gaan kijken. Meubels op maat is daar meer dan alleen de juiste afmeting, het zijn meubels op maat die naadloos aansluiten bij de rest van de inrichting.

In Zevenhuizen vind je een indrukwekkend aanbod art deco en klassieke meubels

De vakman biedt een indrukwekkend assortiment van Art Deco en klassieke meubels. Elk meubel heeft een bijzondere en unieke eigen draai. Het maakt een aankoop in Zevenhuizen een unieke aankoop. Zo goed als alles dat de specialist maakt, is voor meerdere toepassingen geschikt. Mooiste voorbeeld daarvan is wel het Art deco bureau Beau, zonder overigens andere meubelstukken tekort te willen doen. Meubels op maat betekent ook dat de specialist je helpt met je oude zitmeubelen. Die ruil je namelijk gewoon in en die nemen de professionals mee als ze je nieuwe stoelen brengen.

Meubels op maat en dat in verschillende opzichten

Het bureau behoort tot de meubels op maat, zoals die door de specialist geleverd worden. In letterlijke zin betekent dit dat je het bureau in precies die afmeting bestelt die past in je huis. Het bureau is echter vooral zo gemaakt dat hij tegelijk in een studeerkamer, op kantoor maar ook als blikvanger in je woonkamer niet misstaat. Praktisch en mooi dus, hetgeen ook de rest van het aanbod van de vakman typeert.

Behalve een praktisch meubel toch vooral ook een kunstwerk

Het bureau dus, een bureau met grandeur, zeer fraai vormgegeven. Het bureau beschikt over verchroomd metalen buizen en er is bij de productie gebruik gemaakt van rozenhout en het bureau is afgelakt met PU-lak. Het bureau heeft eveneens diepe lades op rails. Binnen meubels op maat krijgt dit bureau, dat dus in tal van verschillende uitvoeringen beschikbaar is, dan ook het predicaat kunstwerk opgeplakt. Een nog handig kunstwerk ook.

maatwerk meubels

Unieke maatwerk meubels

Je ruilt gewoon je oude zitmeubelen in op je nieuwe

Meubels op maat, de echte vakman weet niet beter. Bovendien komt hij je tegemoet met bijvoorbeeld de mogelijkheid om zitmeubelen in te ruilen. Neem een foto mee naar de specialist en en spreek een ruildeal af. Nemen de mensen de stoelen mee als ze je nieuwe meubels op maat brengen. Zo sla je nogal wat vliegen in één klap. En ook dat is maatwerk dus.

Bezoek de ruime showroom in Zevenhuizen

Als je dan toch in de ruime en gemakkelijk te bereiken showroom in Zevenhuizen bent neem dan eens een kijkje bij de art deco meubelen die je er vindt. Je hart gaat open van de bijzondere banken, fauteuils, bureaustoelen, hockers en ook kasten die je ziet. De fauteuils in de vorm van de Mood, Morris en Oscar bieden ongekend zitgenot. De Nantes Velvet is werkelijk prachtig van kleur. En zo biedt de specialist meubels op maat; voor iedereen en elke inrichting geschikte meubels.

Voor unieke meubels op maat ben je bij Jan Frantzen gegarandeerd aan het juiste adres!

 

Dit vind je misschien ook leuk...