Verhuizen: slaapkamermeubels meenemen of niet?

complete slaapkamerset
complete slaapkamerset

Ben je van plan om binnenkort te gaan samenwonen met je partner of een vriend(in)? Of ga je na al die jaren eindelijk het ouderlijke nest verlaten om op jezelf te gaan wonen? In beide gevallen moet je jezelf het volgende afvragen: ga ik al mijn slaapkamermeubels demonteren, verhuizen en vervolgens weer allemaal monteren? Met name Ikea kasten en bedden zijn vrij lastig weer in elkaar te zetten nadat je ze eenmaal uit elkaar gehaald hebt. Daarom besluiten veel mensen om bij een verhuizing ook een nieuwe set slaapkamermeubels aan te schaffen.

Slaapkamermeubels set

Als je een slaapkamermeubels set aanschaft, schaf je eigenlijk een gehele slaapkamer in één keer aan. Maar wat zit er nou precies in een dergelijke set? Om te beginnen zit er logischerwijs een bed in, in de meeste gevallen is dit een 2-persoonsbed. Sinds je je kleding niet op de grond gaat neerleggen zit in een slaapkamermeubels set ook altijd een kledingkast inbegrepen. Zo kan je jouw t-shirts netjes aan hangrekken hangen en je jeans netjes opstapelen op legplanken. Verder zitten er in de meeste gevallen ook 2 bijpassende nachtkastjes bij zodat je jouw persoonlijke spullen netjes kan opbergen.

Let alleen wel goed op of er bij het bed een lattenbodem en matras bij zit voor je tot aankoop overgaat. Het zou lullig zijn als je slaapkamermeubels set wordt bezorgd en jij moet alsnog op de grond slapen door het gebrek aan deze producten.

De voordelen van een slaapkamermeubels set

Het aanschaffen van een gehele slaapkamermeubels set brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo ben je er allereerst van verzekerd dat de meubels qua uitstraling perfect bij elkaar passen. De matchende kleuren en materialen zorgen voor eenheid (en daarmee rust) in de slaapkamer. Daarnaast bespaar je ook nog eens honderden euro’s. Dergelijke combi deals zijn namelijk veel goedkoper dan wanneer je alle meubels los zou aanschaffen. Wil jij dit ook? Bekijk dan de verschillende complete slaapkamer outlets op internet om jouw droom slaapkamer aan te schaffen!

Dit vind je misschien ook leuk...