Details maken jouw stoere mancave af!

vloerkleed mancave

Je mancave is klaar en volledig ingericht, maar toch ontbreekt er nog net dat ietsje extra? Het zit ‘m waarschijnlijk in de details. Net zoals bij alles zijn kleinigheden toch heel erg belangrijk voor de algemene look. Wij geven jou hier een duwtje in de rug en tonen jou hoe je met details je stoere mancave af maakt!

Wees kritisch op jezelf

Ook al vind je je mancave best wel stoer en gezellig, kijk toch eens kritisch rond en bekijk wat er nog bij kan om het geheel af te maken. Heb je er aan gedacht om bijvoorbeeld een vintage vloerkleed te leggen? Hiermee krijgt je betonvloer een extra warme touch. En waarom een vintage vloerkleed, denk je dan? Een dergelijk vloerkleed ziet er doorleefd uit, en dat is net de sfeer die je in je mancave wilt creëren, toch? Je kunt één vintage vloerkleed leggen, of je kunt er verschillende over elkaar heen leggen: nog gezelliger!

mancave inrichten

Weet jij al hoe je je mancave gaat inrichten?

Wat met de verlichting?

Heb je een aantal gezellige lichtpunten in je mancave geïnstalleerd? Prima! Maar passen ze ook bij het stoere mannelijke dat je wilt uitstralen? Om een robuuste look te bekomen, kies je best voor industriele wandlampen, hanglampen en staanlampen. Zij zijn vervaardigd uit stoere materialen zoals ruw hout, metaal en glas. Misschien kun je samen met de vrienden een aantal prachtige industriele wandlampen of staanlampen op internet uitzoeken? Dit wordt alweer een gezellig namiddagje mannen-onder-elkaar.

Details zijn belangrijk

De spullen waarmee je je mancave inricht, mogen best wel wat crazy zijn. Denk bijvoorbeeld aan autobanden, onderdelen van machines, houten kratten of olievaten. Hebben jij en je vrienden een gemeenschappelijke hobby of interessepunt? Werk dan elementen in je mancave interieur die hier mee te maken hebben met. Het creëert nog meer een samenhorigheidsgevoel, zoals je dat enkel bij mannen kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan Harley Davidson barmatjes, een vlag van Jack Daniels of een poster met alle Schotse whisky distilleerderijen. Laat je vrienden ook hun inbreng doen. Zij hebben vast en zeker thuis ook nog wel wat spullen liggen die ze niet direct in hun woning willen uitstallen.

Dit vind je misschien ook leuk...