Elektricien uit Groningen: enorm druk vanwege aardbevingen

Elektricien uit Groningen: enorm druk vanwege aardbevingen
Elektricien uit Groningen: enorm druk vanwege aardbevingen

De aardbevingen in het noorden van Nederland, als gevolg van de gaswinning door de NAM, zorgen voor de nodige schade aan woningen in de provincie Groningen. Niet alleen krijgen woningbezitters met plotselinge scheuren in muren of plafonds te maken, ook kan de elektra in een woning beschadigen. Denk bijvoorbeeld aan elektriciteitskabels die scheuren, of die tegen scherpe voorwerpen aan komen te liggen. Als gevolg hiervan zullen de elektriciteitskabels beschadigen en een kortsluiting in uw woning veroorzaken. In het ergste geval gaat een kortsluiting gepaard met een vervelende stroomstoring. Reden genoeg om tijdig een elektricien uit de omgeving Groningen in te schakelen.

Elektricien uit Groningen

Laat de elektriciën uit Groningen uw elektriciteitsnetwerk in huis nalopen om grote schade te voorkomen.

Hulp van een elektriciën bij schade

Een elektriciën zal uw elektriciteitsnetwerk in huis nalopen om beginnende schade tijdig te kunnen detecteren. Op basis van de zichtbare schade zal een elektriciën direct voor een passende oplossing zorgen, zodat verdere schade of een kortsluiting voorkomen kan worden. U moet er immers niet aan denken dat u een tijd zonder stroom komt te zitten of dat u het risico op een brand in huis loopt! Het is belangrijk om het onderhoud aan uw elektriciteitsnetwerk zeker eens per jaar of eens per twee jaar uit te laten voeren door een elektriciën bij u in de buurt, om te voorkomen dat er tijdens een aardbeving schade ontstaat.

 

Veelvoorkomende vormen van schade

Tijdens een aardbeving kunnen de elektriciteitskabels in huis onder druk komen te staan, waardoor hier kleine scheurtjes in ontstaan. Ook kunnen de elektriciteitskabels verplaatsen, waarbij ze tegen scherpe voorwerpen komen te liggen. Als gevolg hiervan zal de mantel van de elektriciteitskabel beschadigen, met alle gevolgen van dien. Of wat te denken van twee kabels die tegen elkaar aan komen te liggen? Dit zorgt ervoor dat de warmte niet goed kan ontsnappen, waardoor de elektriciteitskabels met elkaar kunnen versmelten.

Dit vind je misschien ook leuk...