De traprenovatie specialist

Dé experts op het gebied van traprenovaties vindt u natuurlijk in Noord-Holland. Onze focus ligt met name op de gebieden gelegen rond Purmerend, Amsterdam en Heerhugowaard. Voor een kwalitatief uitstekende en eigentijdse trapvernieuwing in Noord-Holland schakelt u TrapRenovatieBedrijf in! Van massief houten klasse tot het modernere linoleum, wij gaan geen uitdaging uit de weg. Niemand wil een kapotgelopen trap met gladde treden met zo nu en dan een splinter. Wij geven uw huis de trap die het verdient.

 

In het middelpunt van de provincie

 

TrapRenovatieBedrijf is gevestigd in de kern van Noord-Holland. Vanuit Purmerend kunnen wij overal in de provincie binnen een half uur paraat staan om uw trap te renoveren. Ook is de showroom op deze manier snel voor iedere klant te bereiken. Het is daarom gemakkelijk om een kijkje bij ons te komen nemen of met één van de experts rond de tafel zitten.

 

Een nieuwe trap in Heerhugowaard

 

Voor alle traprenovaties in Heerhugowaard kunt u ons inschakelen. Met 15 jaar ervaring namelijk geen uitdaging te groot. Dus wilt u uw open trap dicht wilt hebben? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Kom eens langs in de showroom om onze collectie te bewonderen en de mogelijkheden door te nemen!

 

Traprenovatie Amsterdam

 

Ook een klus in de drukke hoofdstad is geen enkel probleem. Wilt u een krachtige eiken trap of juist een chique laminaattrap in uw oude grachtenpand? Bij ons zijn de mogelijkheden enorm. Neem dus snel contact op om uw wensen te bespreken, want niets is hier te gek bij traprenovatie Amsterdam!

 

Hoofdkantoor in Purmerend

 

Natuurlijk bieden wij ook in Purmerend een helpende hand bij het renoveren van uw trap. Een professionele traprenovatie hoeft niet van ver te komen! Wij kunnen vliegensvlug ter plekke zijn om uw trap in een nieuw jasje te steken.

Niet alleen het hoofdkantoor is te vinden in Purmerend, ook onze showroom staat hier! Dus ook als u eerst liever kijkt voordat u beslist is dat geen probleem. Van PVC tot RVS, alles is in de showroom te zien, voelen en beoordelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Dit vind je misschien ook leuk...