Gietvloer voor je woning of bedrijf?

Op zoek naar een mooie en tevens stevige vloer voor je woning of een bedrijfspand? Dan hebben wij wat je zoekt. Gietvloeren, epoxy coating en vloercoating zorgt er voor dat je in iedere ruimte een vloer met een eenduidige stijl kunt aanbrengen. Het grote voordeel is dat je de vloer geheel op maat kunt laten maken. Dat betekent dat je buurman nooit dezelfde vloer zal hebben. Het design van de vloer is bovendien helemaal zelf naar wens aan te passen. Het design, de naadloze afwerking en de lange levensduur zorgt er voor dat gietvloeren ook ideaal zijn voor badkamers, samen met vloerverwarming maakt dit een uitstekende keuze voor sanitair ruimtes.

 

Stevige vloeren voor bedrijven

 

Een stevige vloer is handig in bedrijfsruimtes waar de ondergrond te maken heeft met zware belasting. Het aanbrengen van een gegoten bedrijfsvloer gebeurt met meerdere lagen. Hierdoor ontstaat een keiharde substantie en een duurzame vloer.

 

Breng een eenduidige stijl aan

 

Een stevige vloer die lang mee gaat is leuk, uiteindelijk wil je natuurlijk ook genieten van de uitstraling van je nieuwe vloer. Je kan gelukkig zelf het design, de kleur en de stijl bepalen. Je kan zelfs een eigen ontwerp aanleveren waarmee de specialist aan de slag gaat. Wil je meer weten over de mogelijkheden, of de gietvloer prijs? Neem dan even contact op.

 

Ook ideaal voor badkamers

 

Als je en gietvloer in de badkamer aanbrengt dan kan je het combineren met vloerverwarming. Dit zorgt voor een stijlvolle vloer die ook nog eens heerlijk warm aan je voeten is. Loop je graag op blote voeten? Bedenk dan ook dat het mogelijk is om dit in je hele woning toe te passen. Alles gelijkvloers en geheel naadloos.

Dit vind je misschien ook leuk...