Wat je wil weten op het gebied van wonen

Wand deco
Wand deco

Wij van designlife houden de wereld van wonen natuurlijk nauwlettend in de gaten, dat is immers wat we doen. We doen dit met heel veel plezier speciaal voor jou en zullen dit altijd blijven doen. Soms doen we dit heel gericht in een blog over een specifiek onderwerp, soms doen we dat wat meer algemeen, zoals nu. In deze blog willen we je namelijk een aantal dingen vertellen op het gebied van wonen. Deze dingen kunnen je wellicht helpen, en misschien ook niet. Ze kunnen van pas komen op dit moment, of pas later. Ze kunnen sfeer toevoegen, ze kunnen je huis fijner maken om in te leven en ze kunnen makkelijk of moeilijk te implementeren zijn. Kortom; er valt geen pijl op te trekken wat de rode draad is in deze blog. Het gaat maar om één ding; wonen en alles daaromtrent. 

Trends

Allereerst willen we je vertellen dat, hoewel heel veel mensen denken van wel, trends niet slecht zijn. Ze zijn niet voor niets populair; veel mensen vinden het mooi. Het kan daarom de moeite waard zijn om eens naar trends te kijken en je af te vragen of je dit wat zou vinden in je eigen huis. Je hoeft het niet letterlijk over te nemen, je kunt er best je eigen twist aan geven. Dit kun je niet alleen doen, dit moet je eigenlijk ook doen. Het werkt als volgt; je kijkt op een site als wonentrends, op deze site zie je veel trends omtrent interieurs en dergelijke. Hier kun je veel bekijken en veel vind je waarschijnlijk helemaal niets. Dat is niet erg, maar je zult hier een beetje doorheen moeten kijken. Zodra je iets ziet wat je wél aanspreekt, vraag je jezelf af wat je er dan precies leuk aan vindt. Filter dit, implementeer datgene in je huis en je bent eigenlijk klaar.

Livingroom

Livingroom

Persoonlijkheid

Ieder mens is uniek en dat vertaalt zich vaak in interieurs. Interieurs zijn nooit helemaal hetzelfde, maar toch beginnen ze tegenwoordig allemaal steeds meer en meer op elkaar te lijken. Een interieur overnemen uit de VT wonen, dat kan iedereen wel. Dat is echter niet de bedoeling. Een huis moet persoonlijkheid krijgen en hier kun jij als enige voor zorgen. We willen je er wel heus bij helpen en dat doen we hier al. Kijk naar iets dat jou jou maakt, wat je perfect omschrijft en je belichaamt in een bepaald product of accessoire. Heb je een hobby? Een grote interesse? Is er iets dat je enorm onderscheidt van de rest? Dit hangen aan de muur is wat ons betreft een leuke toevoeging aan je interieur. Je hebt dan iets heel unieks, het geeft echt persoonlijkheid aan je huis. 

Hulpmiddelen

Daarnaast willen we je vertellen dat het gebruik van hulpmiddelen helemaal niet slecht is. Hulpmiddelen kun je vinden in het gebied van een interieurstylist, maar ook in het gebruiken van bijenbekjes tegen ongedierte om je huis te beschermen. 

Dit vind je misschien ook leuk...