Verhuis je designmeubels met een verhuislift

verhuizen.jpg
verhuizen.jpg

Wanneer je gaat verhuizen, ben je hier vaak een hoop tijd en energie aan kwijt. Helemaal wanneer je midden in de stad woont en dan ook nog op een hogere verdieping woont. Je moet je dure meubels dan allemaal via de trap omhoog tillen wat een hoop energie en frustratie kost. Ook is het niet altijd even veilig om op deze manier te verhuizen want voor je het weet laat je iets vallen. En je wilt je kostbare meubels graag heel in je nieuwe huis krijgen natuurlijk. Gelukkig is er een makkelijke en snelle oplossing voor het veilig verhuizen van je designmeubels.

Verhuislift

Namelijk in de vorm van een verhuislift. Dit is de ideale oplossing voor alle verhuis perikelen. Een verhuislift is een soort machine die met een plateau en een ladder werkt. Je maakt dit aan elkaar vast en zet de ladder tegen een raam of tegen een balkon aan. De designmeubels kun je vastmaken aan het plateau zo dat deze stevig vast zitten en daardoor veilig naar boven gebracht kunnen worden. Op het balkon of bij het raam waar de ladder tegen geplaatst is, staat een andere persoon die de spullen van het plateau losmaakt en vervolgens deze naar binnen tilt. Op die manier ben je dus verzekerd van het feit dat er veilig verhuisd wordt. Zo blijven je kostbare meubels dus heel en gaat de hele operatie ook nog eens een stuk sneller.

verhuislift

Verhuizen met een verhuislift

Voordelen van een verhuislift

Eigenlijk zijn de grootste voordelen al benoemd van het verhuizen met een verhuislift. Allereerst is het dus veel makkelijker. Je hoeft niet moeilijk op een trap meubels omhoog te tillen waardoor je gevaar loopt op een blessure aan bijvoorbeeld je rug of armen. Dan er nog bij te bedenken dat de meeste gebouwen in een stad steile trappen hebben waar je meestal geen ruimte hebt om te keren of om te draaien. Hierdoor kun je gemakkelijk klem komen te zitten in het trapgat en is het niet eens zeker of de spullen wel boven kunnen komen. Daarnaast is het ook een veilige manier voor de spullen. Wanneer je dure designmeubelen hebt welke je veilig wil verhuizen, is dat nooit te garanderen wanneer je dit zelf via de trap verhuist. Met een verhuislift kun je hier veel zekerder van zijn. Zo neemt een verhuislift alle stress die je van te voren misschien had allemaal weg.

 

Dit vind je misschien ook leuk...