De voordelen van een bestrijder met een CPMV-certificaat

ongedierte bestrijding
ongedierte bestrijding

Wanneer u te maken heeft met ongedierte in huis, is het verstandig om zo snel mogelijk een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Kies hierbij altijd voor een ongedierteprofessional, die CPMV gecertificeerd is. Deze certificering geeft aan dat de ongediertebestrijder u altijd van een professionele en vakkundige oplossing zal voorzien. Iets wat de kans op een nieuwe ongedierteplaag in uw woning sterk verkleint. Er zijn verschillende ongediertesoorten, die voor een flinke schade aan uw interieur kunnen zorgen. De houtworm is hier een goed voorbeeld van. Dit beestje van slechts een tot twee centimeter lang, verzwakt uw houten meubels en kan deze onherstelbaar maken.

Effectieve en milieuvriendelijke aanpak

Een CPMV gecertificeerde ongediertebestrijder zal het ongedierte op een effectieve en milieuvriendelijke wijze aanpakken. U zou er bij ongedierte voor kunnen kiezen, om zelf een bestrijdingsmiddel te bestellen. Deze middelen, die onder meer bij de bouwmarkt verkocht worden, zijn vaak erg chemisch en slecht voor het milieu. Ze kunnen zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid bij een verkeerd gebruik! Daarbij is het gebruik van sommige van deze middelen niet langer toegestaan. Wist u bijvoorbeeld dat u muizenkorrels niet buiten de deur mag gebruiken? De verwachting is dat deze korrels straks ook in panden niet langer toegestaan zijn. Het geeft aan, hoe schadelijk deze middelen zijn.

ongedierte bestrijding inschakelen

ongedierte bestrijding inschakelen

Voorkom een ongedierteplaag in huis

Bij ongedierte is het erg belangrijk om tijdig voor een oplossing te zorgen. Doet u dit niet, dan heeft u al snel te maken met een heuse ongedierteplaag. Met name muizen en ratten kunnen zich razendsnel voortplanten. Iets wat u logischerwijs wilt voorkomen! Een CPMV gecertificeerde ongediertebestrijder helpt u hierbij door de plaag in de kiem te smoren en u van passend advies te voorzien. Hoe voorkomt u bijvoorbeeld dat het ongedierte nog eens naar uw woning trekt?

Dit vind je misschien ook leuk...