Hovenier uit Arnhem nodig?

hovenier uit Arnhem
hovenier uit Arnhem

De lente is in aantocht! Het blijft weer lang licht en de aangename temperatuur nodigt uit om ’s avonds lekker langer buiten te zitten. Het is echter ook een intensieve tijd voor wat betreft het tuinonderhoud of wellicht wilt u uw tuin opknappen. Als hovenier uit Arnhem helpen wij u graag uit de brand, eenmalig of periodiek.

Wij hebben specialistische kennis

Grasmaaien is voor ons bijvoorbeeld een fluitje van een cent. Als Hovenier dat diensten levert in Arnhem en omstreken weten wij precies wat een gazon nodig heeft en hoe zij deze mooi groen en gezond moeten houden. Wij kijken ook naar zieke plekken en mos, zullen grasranden afsteken en voor het beste resultaat het gazon regelmatig bemesten en besproeien. Wilt u een nieuw gazon, dan twijfelt u vast tussen graszoden en gras inzaaien. Wij adviseren adviseert u graag.

Ook voor snoeiwerk en allerlei andere lente – en zomerklussen kunt u een beroep doen op een hovenier Hendriks. Samen met u kijken wij naar uw tuinwensen en springt in waar nodig. Fruitbomen snoeien bijvoorbeeld vraagt om specialisten en vakmanschap, evenals het verzorgen van rozen, heesters en bepaalde vaste planten.

hoveniers hendriks

Heeft u al een hovenier?

Uw hovenier uit Arnhem en omstreken komt graag bij u langs

Hendriks Hoveniers heeft deskundige en ervaren hoveniers uit Arnhem en omstreken in dienst die graag bij u langs komen om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij voorzien u van tips, handige weetjes en creatieve oplossingen. Door een goede verzorging is uw tuin het hele jaar door een lust voor het oog.

Negen hoveniersbedrijven in Nederland mogen het predicaat Tophovenier voeren. Een label om trots op te zijn. Het zegt alles over inspiratie, ervaring en kwaliteit. Hoveniersbedrijf Hendriks uit Didam laat graag zien waarom. Maak vandaag nog een afspraak met één van onze tophoveniers, dan kunt u deze zomer heerlijk genieten van alles wat groeit en bloeit in uw tuin.

Dit vind je misschien ook leuk...