Design meubels

Design meubels zijn een tijdloze combinatie van mode en functionaliteit.
Interieurontwerpers geloven dat meubilair één van de belangrijkste aspecten van een binnenruimte is. Meubels met stijl die een persoonlijke toegevoegde waarde geven aan een ruimte.

De kracht van tijdloosheid
De meeste design meubels wordt gemaakt van een combinatie van hoge kwaliteitsmaterialen zoals hout en metaal. Sommige meubels, zoals banken en stoelen, zullen meestal bedekt met materiaal dat zacht en comfortabel en aantrekkelijk moet zijn. Design meubels zijn zo uitzonderlijk fantastisch door hun strakke uitvoering, eenvoudig lijnenspel en een tijdloze uitstraling.

Design meubelen maken het onderscheid
Sommige meubelontwerpers creëren meubels die bedoeld zijn voor massa productie door grote meubelfabrikanten. Andere meubelontwerpers zullen nauw samenwerken met individuen om aangepaste meubels te creëren.

Het aanbod aan design meubels is zeer ruim en vaak is het moeilijk een keuze te maken maar ze hebben enkele noemers gemeen: de kwaliteit, de vormgeving,en de grote, esthetische aantrekkingskracht.

Bij twijfel kan een ervaren en getalenteerde interieurarchitecte een een totaalconcept ontwikkelen afgestemd op uw persoonlijkheid. Naast de meubels zijn er tal van gerenommeerde merken die met hun accessoires uw interieur tot een ontspannend maar uniek geheel maken. Want onder de designers schaart zich een kleurrijk pluimage van beroepen met elk hun stijl en visie op design meubelen.

Dit vind je misschien ook leuk...