Wat zijn de keukentrends van 2015?

Comfort wordt steeds belangrijker in onze huishoudens. Gemak, luxe en slimme tools om ons dagelijkse huishouden gemakkelijker en sneller te laten verlopen. Dat willen we allemaal. Tijdens alle hectiek van ons dagelijks leven willen we thuis vooral genieten en ontspannen. De trendy keukens anno nu spelen daar op in.

Kleur en materialen

Dat is de basis waarmee het allemaal begint. Robuust en industrieel is helemaal in. Een keukenblad gemaakt van beton oogt rustig en is ook nog eens praktisch. Het is slijtvast en uitermate hitte bestendig. Een hete pan op het aanrechtblad laten staan is geen probleem meer. Een industriële hanglamp van koper boven de keukentafel maakt deze robuuste look helemaal af.

Liever geheel iets anders? Geen probleem, opvallende kleuren en tegels van mozaïek halen het buitenland binnen in uw eigen woning. Ook dit mag. De keuzevrijheid van nu biedt voor iedereen een oplossing om een trendy keuken te creëren. Een keuken wordt volledig betrokken bij het woongedeelte en mag zeker gezien worden!

Duurzaamheid

Een duurzame keuken past helemaal bij de keukentrends 2015. Energie besparen door middel van led verlichting en energiezuinige inbouwapparatuur zijn eerder regel dan uitzondering geworden. Bewust koken was nog nooit zo makkelijk.

Slimme functies

Gebruikersfuncties worden steeds meer geïntegreerd in de trendy keukens. Met Pitt Cooking liggen de kookpitten los op het werkblad. Dit oogt ruimtelijker en met een doekje poetst u alles zo schoon. Ook is er gedacht aan de functies van keukenkranen om het gebruikersgemak te verhogen. Met de kokend water kraan zijn we inmiddels bekend maar we zien nu ook iets geheel nieuws. Een kraan die gekoeld, gefilterd en koolzuurhoudend water uit de kraan laat stromen. Ideaal voor een warme zomerdag. Zelfs het koolzuurgehalte kan aangepast worden naar wens.

Nooit meer met vieze handen de kraan aanraken? Sensoren helpen u hierbij. U hoeft alleen uw handen bij de kraan te houden. Wel zo handig voor kinderen en bovenal hygiënisch.

Bij de keukentrends 2015 staan comfort en gebruikersgemak centraal. Met alle slimme functies die geïntegreerd zijn in de keuken wordt koken gemakkelijker en duurzamer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *