De stap naar uw droombadkamer

Is uw oude badkamer toe aan vervanging, maar weet u niet voor welke stijl u moet gaan? Dat is ook niet gek met al die soorten stijlen waar u uit kan kiezen. Het is goed om te kijken naar welke sfeer u wilt creëren in de badkamer. Dit maakt het kiezen van een stijl een stuk eenvoudiger. En onthoud hierbij goed dat u niet hoeft te gaan voor één stijl, maar combinaties van stijlen ook een leuke mogelijkheid is. Dankzij alle combinatiemogelijkheden, is de stap naar uw droombadkamer eenvoudig en snel. Voor hoeveel luxe u gaat bepaalt u zelf.

Badkamer met hout
Hout in een ruimte zorgt voor een natuurlijke sfeer. Met uw blote voeten op de houten vloer en aan houten kasten aan de muur, zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Het hout geeft een warm gevoel en zorgt voor ontspanning. Een houten badkamer is de grote trend op het moment door de natuurlijke, warme en ontspannen sfeer van hout.

Luxe en comfort
Het gevoel alsof u een wellness binnenstapt in uw eigen badkamer, geeft een gevoel van luxe en ontspanning. Meerdere douchecabines, een vrijstaand bad of een whirlpool is hier een zeer aangename optie. Het aanschaffen van deze materialen hoeft tegenwoordig geen diepte-investering meer te zijn, dankzij online veilingen.

Beton in de badkamer
Voor een strakke en moderne omgeving doet u er goed aan om beton te verwerken in de badkamer. Een wastafel van beton geeft een extra dimensie aan de ruimte, zeker wanner de muur erachter dezelfde betonkleur heeft. Om de sfeer van strak en modern te behouden, is het goed om te kiezen voor strakke badkamermeubels met een neutrale kleur. Voor een combinatie van strak, modern en warmte kunt u er voor kiezen om naast het beton ook houten elementen toe te voegen. Een andere optie is om beton met een bruin/grijze kleur te kiezen. Dit geeft een warmere sfeer aan de ruimte dan de muisgrijze kleur die beton normaal gesproken heeft.

Zachte lijnen
Ronde vormen geeft een minder industriële sfeer aan de ruimte. Bijvoorbeeld een ronde of ovale wastafel. De organische vormen in sanitair, badkamermeubels en spiegels creëert een natuurlijk en romantische uitstraling. Deze stijl is goed te combineren met luxe en comfort. Een luxe douchecabine past helemaal bij de sfeer en is een aangename toevoeging aan de ruimte.

Dit vind je misschien ook leuk...