DIY: je eigen interieur maken!

Eigen interieur maken (1)

Nu de winter in aantocht is, en de dagen kouder én natter worden, klinken klussen binnenshuis voor een ieder waarschijnlijk erg aantrekkelijk. Het is dan ook niet voor niets dan juist in de winter, het interieur eens lekker op de schop genomen wordt en de creatiefste ideeën naar boven komen borrelen.   Misschien ben je zelf ook wel helemaal klaar met de banken die al jaren in de woonkamer staan, of ben je toe aan een nieuwe eettafel voor wanneer de lente en zomer weer begint… Wist je dat er veel meubels zijn die je handig (én mooi!) zelf kan maken? Lees snel met ons mee en doe inspiratie op; voor je het weet creëer je je eigen VTwonen huis!

Lekker tafelen aan een zelfgemaakte (eet)tafel

Ontzettend in trek en ook nog zo moeilijk niet; het maken van je eigen tafel. Je kan er natuurlijk voor kiezen om dit groots aan te pakken, en aan de slag te gaan met de eettafel. Anderen kiezen er juist voor om rustig te beginnen en te kijken of het in elkaar zetten van een salontafel überhaupt lukt. Hoe je het ook went of keert, het maken van je eigen tafel geeft én een voldaan gevoel en ziet er ook nog eens ontzettend gaaf uit. Voor het maken van je eigen tafel zijn een aantal producten van groots belang, zoals het juiste hout. Ga je voor eikenhout of juist voor een andere soort hout? Gelukkig zijn er tegenwoordig vele online houtwinkels (zoals houthal15.nl), die handig en overzichtelijk alle soorten hout op een rijtje zetten; hup, aan de slag!  

Eigen interieur samenstellen (1)

Keukentje voor in de tuin

Wellicht niet per se een klusje voor binnenshuis, maar wanneer je een schuur of garage hebt komt je ook al een heel eind; het maken van een eigen buitenkeuken. Met de lente en zomer in je hoofd is het maken van een buitenkeuken een plezierig karweitje; zie je jezelf en jullie vrienden al urenlang buiten tafelen terwijl de barbecue rustig pruttelt en het brood gewoon op de buitenkeuken gesneden kan worden? 

Pallet bed

Wil je graag een mooi, hip en fijn liggend bed, en lijkt het je leuk om deze uitdaging met je eigen handen aan te gaan? Wellicht is het maken van een pallet bed dan iets voor jou! Wanneer je een pallet bed op het internet opzoekt krijg je de prachtigste exemplaren en niets is minder waar; in een mum van tijd zet je zelf ook zo’n mooi uitziend bed in elkaar. Waar wacht je nog op? 

Dit vind je misschien ook leuk...