Design huis- en tuinproducten? Bezoek Store33.nl!

Wanneer je zoekt naar design voor in en rondom jouw woning, dan ben je bij Store33.nl zeker aan het goede adres. Store33 B.V. is een overkoepelende firma van 11 thema webwinkels voor woning en tuin. De webwinkels bestaan o.a. uit Sanitair33.nl, Tegels33.nl, Deuren33.nl, Overkapping33.nl en nog meer. Store33 heeft de focus op design en je vindt dan ook altijd de nieuwste en de meest trendy producten op de webwinkels. Wij raden je zeker aan om eens het aanbod van Store33.nl te bekijken wanneer je een moderne woning wilt inrichten. Je kunt veilig online een bestelling plaatsen, maar je kunt er ook voor kiezen om de showroom in Venlo te bezoeken. Daar staat een greep van het assortiment gepresenteerd en wordt er ook onder het genot van een kop koffie een offerte opgesteld!

Uniek & Design: Solid Surface bij Sanitair33.nl

Een van de meest unieke materiaalsoort die is verschenen op de sanitair markt is Solid Surface. Solid Surface heeft een prachtig design omdat het geen poriën bevat en compleet egaal is. Solid Surface bij Sanitair33.nl bestel je het voordeligst. Zij bieden de scherpste prijzen en de beste kwaliteit in hun aanbod. Je kunt kiezen voor verschillende soorten Solid Surface sanitair. Ze hebben in het assortiment o.a. Solid Surface badkamermeubels, toiletten, wastafels en baden. Solid Surface wordt grotendeels in het mat aangeboden, maar je kunt ook in sommige gevallen kiezen voor een glanzende afwerking. Bekijk online het compleet aanbod van meer dan 300 Solid Surface producten en bekijk wat jij binnenkort gaat toepassen in jouw badkamer. 

Zwarte deuren zijn de nieuwe design deuren!

Op Deuren33.nl kun je een uitgebreid aanbod van zwarte deuren bekijken. Zwarte deuren worden gezien als dé design deuren van nu. De zwarte deuren van Deuren33 zijn voorzien van glas en hebben een staal look. Het zijn geen stalen deuren, maar houten deuren. Zo krijg je de prachtige look van staal, met de voordelige prijs van hout! Deze unieke deuren kun je overal toepassen in verschillende afwerkingen en stijlen. Zo kun je o.a. kiezen voor een zwarte stomp of opdekdeur, een schuifdeur, een dubbele deur en nog veel meer. Op Deuren33 kun je vervolgens de deur eenvoudig online samenstellen. Je kunt kiezen voor het gewenste formaat, deurbeslag en meer. Wanneer je alle stappen doorloopt, heb je jouw deur naar wens en kun je online een bestelling gaan plaatsen. Zwarte deuren bij Deuren33.nl >>

 

Dit vind je misschien ook leuk...