Designsloten laten aanbrengen door een slotenmaker?

Designsloten laten aanbrengen door een slotenmaker?
Designsloten laten aanbrengen door een slotenmaker?

Een woning moet enerzijds veilig zijn, maar anderzijds niet ogen als een goed beveiligd fort. Om uw woning een sfeervolle uitstraling te geven maar wel goed te beveiligen, kunt u kiezen voor designsloten. Designsloten komen in verschillende soorten voor, waardoor u vrijwel altijd een type slot vindt die aansluit bij de stijl van uw woning. Een slotenmaker kan u helpen bij het vervangen van uw huidige sloten voor designsloten, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Het is zelfs sterk af te raden om sloten zelf te vervangen voor designsloten, omdat u hierbij schade aan de sloten aan kunt richten. Sloten zijn zeer complexe systemen, door het grote aantal kleine onderdelen in een slot.

Designsloten laten aanbrengen door een slotenmaker?

Naast dat u uw huis goed wilt beveiligen is het ook belangrijk dat uw huis er sfeervol uit blijft zien. Laat hiervoor designsloten aanbrengen door een slotenmaker.

Designsloten uitzoeken en laten plaatsen

Een slotenmaker kan u helpen bij het vinden van designsloten die aansluiten bij de stijl van uw woning, door de ervaring die een slotenmaker met designsloten heeft. Een van de voordelen van designsloten is dat dit type slot vaak heel netjes wordt weggewerkt in de deur en het kozijn, zodat u de sloten nauwelijks ziet vanaf de buitenzijde. Aan de buitenzijde van de deur kunt u een speciaal metalen plaatje over het slot laten bevestigen, wat de deur een chiquere uitstraling geeft. Dergelijke designsloten bestaan niet alleen voor deuren, maar kunt u ook gebruiken op ramen. Bij deuren gaat het doorgaans om cilindersloten, bij ramen om bijzetsloten.

Andere vormen van beveiliging

Naast het gebruik van designsloten op uw deuren, kunt u ook kiezen voor andere vormen van beveiliging. Neem bijvoorbeeld magneetcontacten, die vaak niet zichtbaar zijn voor anderen. Bij magneetcontacten wordt er een magneetje op de deur en deurpost van uw woning geplaatst, waarbij er een alarm af zal gaan als het contact tussen beide magneetjes voor een bepaalde tijd wordt onderbroken.

Direct de hulp van een slotenmaker inschakelen? Kijk eens op www.slotenmakeraanhuis.nu!

Dit vind je misschien ook leuk...