Houten jaloezieën en kleur

Houten jaloezieën brengen een natuurlijke uitstraling met zich mee. Toch hoeft u daarvoor niet per se een houtkleur daarvoor te kiezen. Een andere kleur kan juist passen bij uw moderne interieur en passen bij de trend van dit moment.

Wit gekleurde houten jaloezieën

De trend van dit moment is het gebruik van witte kleuren in uw interieur. Dit staat namelijk symbool voor een nieuw begin na de economische crisis waar we rustig aan zijn uitgeklommen. Wit is de kleur die ons weer schoon laat voelen na een ‘vuile’ periode. Verder is wit een klassieke kleur waar je alle kanten mee op kunt.

Om uw interieur geheel hip te maken, kunt u gebruik maken van verschillende combinaties van witkleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld een wit bankstel combineren met gebroken witte houten jaloezieën. Zo schept u een rustieke, trendy sfeer in uw huis.

Kleur van het jaar 2016

U kunt natuurlijk ook kiezen uit andere trendy kleuren voor uw houten jaloezieën. De kleuren van het jaar 2016, gekozen door Pantone, zijn Rose Quartz en Serenity. Dit zijn schakeringen van lichtroze en babyblauw. De kleur van 2015 was een aarde-achtige rood genaamd Marsala.

Keuze uit vele kleuren?

Bij het uitzoeken van houten jaloezieën heeft u niet altijd evenveel keuze uit kleur. In welke mate u een keuze heeft uit kleur, is onder afhankelijk van het soort hout dat u kiest. Bij Abachi houten jaloezieën heeft u bijvoorbeeld meestal de meeste keuze uit kleur. Zo heeft u bij MijnRaamdecoratie bij Abachi jaloezieën de keuze uit wit, natural, pecan, kersen, rosehout, mahonie, kastanje, walnoot, wenge, gebroken wit, olijf, beige, eiken, licht-eiken, merbau en jatoba. Bij Lindehout jaloezieën heeft u meestal minder keuze uit kleuren. Bekijk hier de houten jaloezieën van Mijnraamdecoratie.

Let op afwijkende kleuren

Soms kunnen de kleuren op uw beeldscherm afwijken van de kleuren in het echt. Daarom wilt u zekerheid als u houten jaloezieën bestelt bij een webshop. U wilt weten of u de kleur krijgt die u voor ogen heeft. Daarom kunt u bij Mijnraamdecoratie gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen. Per keer kunt u 4 kleurstalen aanvragen. Zo kunt u gemakkelijk uw favoriete kleuren met elkaar vergelijken.

 

Dit vind je misschien ook leuk...