5 keer een echte mannenkamer

80 % van de aankopen in huis worden bepaald door de vrouw. Steeds meer mannen hebben behoefte aan een eigen kamer in huis, ook wel een man cave genoemd. Wij hebben ter inspiratie een aantal opvallende man caves voor je op een rij gezet.

  1. De mannenzolder

De meeste man caves in deze serie bevinden zich in de kelder, maar we trappen af met een man cave op zolder. Een pooltafel is een echte musthave in iedere man cave. Dit in combinatie met een bar en drie beeldschermen zodat er meerdere sportwedstrijden tegelijkertijd bekeken kunnen worden, maken deze zolder tot de perfecte man cave. Wil jij ook een man cave op zolder maar heb je niet zoveel ruimte als op onderstaande foto? Overweeg dan eens om een dakkapel te laten plaatsen. De prijzen van een dakkapel beginnen gemiddeld rond de € 3.500.

  1. Hole in one?

De droom van iedere golfer: Een golfsimulator in je eigen kelder, om ook in de winter aan je handicap te blijven werken. Het voordeel van deze man cave is dat het scherm ook te gebruiken is om je favoriete film op af te spelen wanneer je even pauze neemt van het golfen. In deze man cave is gekozen om veel gebruik te maken van hout waarmee je een authentieke sfeer tot stand brengt.

  1. Gokje wagen?

Wat is er nou lekkerder dan een avond poker spelen met je vrienden? Met deze kamer en luxe pokertafel gaat dat zeker lukken. Qua stijl is er gekozen voor een lichte vloer en donkere wanden. Er is hier gekozen voor zwarte kunststof kozijnen die goed bij de rest van het interieur aansluiten. De prijzen van kozijnen worden bepaald door het materiaal dat je kiest. Kunststof kozijnen bijvoorbeeld kosten ongeveer € 350 per m2.

  1. Je eigen showroom

De bewoner van deze man cave is wel erg gek op zijn auto. Zo gek dat hij hem het liefst elke avond vanaf de bank in de gaten houdt en bekijkt. Misschien gaat het wat ver, maar met zo’n auto zien we het door de vingers. De strak vormgegeven auto past in ieder geval goed bij het moderne interieur van deze man cave.

  1. Strike!

Wauw, wie wilt dit nou niet? Je eigen bowlingbaan in je kelder. De gokkasten in de hoek voor tijdens het wachten op je beurt maken het helemaal compleet. Zie jij jezelf hier al zitten onder het genot van een hapje en drankje samen met je beste vrienden?

 

Dit vind je misschien ook leuk...