Natuursteenlook of betonlook tegels? Voor welke ga jij?

tegels badkamer

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor betonlook of natuursteenlook tegels. Dit komt mede door een andere trend die de laatste jaren gaande is. Dat is de trend van de industriële look die haast iedereen in zijn huis of horecagelegenheid haalt. Maar er zijn nog talloze andere mogelijkheden wat je ermee kunt doen. Ben je toe aan een nieuwe sfeer in huis? Denk eens na over betonlook of natuursteenlook tegels! In deze blog vertellen we je graag meer over deze tegels. 

Wat kun je er allemaal mee? 

Natuursteenlook en betonlook tegels staan goed in zowel de woonkamer als keuken. Met deze tegels haal je een unieke vloer in huis. Naast vloertegels kun je er ook voor kiezen om wandtegels te nemen. Er wordt vaak gedacht dat wandtegels uitsluitend bedoeld zijn voor in de keuken of als badkamertegels, maar niets is minder waar. Wandtegels staan erg goed als bijvoorbeeld accentmuur, het geeft namelijk een verandering in de textuur van een ruimte. Dit geeft een unieke en moderne uitstraling aan je interieur. 

Passen de natuursteenlook en betonlooktegels bij elk interieur? 

Met natuursteenlook tegels creëer je een prachtige, natuurlijke en tijdloze sfeer in je huis. Natuursteen straalt rust uit en passen daardoor heel goed bij zowel een modern als klassiek interieur. De natuursteenlook tegels vallen ook erg in de smaak in combinatie met betonlooktegels of houtlook tegels. 

Met betontegels creëer je een prachtige industriële sfeer in je huis, kantoor of horecazaak. De tegels zijn namelijk geschikt voor meerdere doeleinden. Tegels zijn gemakkelijk schoon te maken en daarom ook uiterst geschikt voor het gebruik in de horeca. Of u nou voor wand- of vloertegels kiest, beide tegels zijn gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen en meubels. Zo staan meubels van robuust hout erg goed bij betontegels.  

badkamertegels
Badkamertegels met betonlook

Wat zijn de voordelen? 

De natuursteenlook tegels zijn erg duurzaam en erg functioneel. De tegels erg populair in een huishoudens met kinderen, mensen met een allergie of huisdieren doordat ze heel erg gemakkelijk zijn schoon te maken. Ook houden de tegels geen vuil vast. Daarnaast zijn vloertegels in combinatie met vloerverwarming erg in trek. Dit komt door de lage weerstand die tegels te bieden hebben, waardoor het snel aangenaam warm is in je huis, kantoor of horecazaak. Dankzij de nieuwste technieken zijn de natuursteenlook tegels niet van echt te onderscheiden.  Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen zoals: 

  • Slijtvast en kleurvast 
  • Waterbestendig 
  • Zo goed als ongevoelig voor krassen 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *