Interieurstyliste BFactor: trendsetter vanuit gevoel voor persoonlijke stijl en passie voor design

interieurstyliste
interieurstyliste

De interieurstyliste vormt de ruimte naar jouw lifestyle. De rust die je graag ziet als je thuiskomt wordt in kleuren gecombineerd met je passie voor buiten en groen. Er ontstaat een harmonie tussen alle elementen, kleuren en texturen in je interieur. BFactor weet de trends te combineren met de persoonlijke stijl in jouw interieur.

Adviseur met kennis van zaken en passie voor het vak

BFactor adviseert op alle gebieden van interieustyling. Heb je bijvoorbeeld een huis wat je maar niet verkocht krijgt. Of is er een appartement wat je graag wilt verhuren. Een interieuradvies of een kleuradvies kan dan uitkomst bieden. Hierin kan de interieurstyliste je adviseren om een ruimte aantrekkelijker te maken voor huurders of kopers. BFactor is er ook voor advies van je eigen interieur. Je hebt bijvoorbeeld leuke ideeën, maar weet niet goed hoe ze werkelijkheid te maken. BFactor maakt abstracte plannen concreet en kan je eventueel een second opinion geven over je ideeën.

BFactor

Alles over BFactor

Uitwerking van een idee

BFactor is een interieurstyliste die zich onderscheidt in een stijl van ontwerpen met karakter. Gedurfde kleurcombinaties met unieke artwork creëren een geheel eigen sfeer. De interieurstylsite weet zo hoe je in een ruimte gebruik maakt van het daglicht en deze combineert met kunstmatige lichtplekken. Zo ontstaat met de kleuren van de wand een kleur- en lichtspel wat de sfeer in de ruimte bepaalt. Als interieurstyliste kan BFactor op verschillende wijze betrokken zijn bij de styling en inrichting van een ruimte.  Dit kan variëren van een quickscan met inspirerende aanbevelingen tot een volledig uitgewerkt ontwerp op maat, compleet met shopping coach.

Restyling met karakter

Stel je hebt een mooie retro tafel op de kop weten te tikken. Of je hebt een oude kast geërfd. Dat is heel mooi, maar hoe pas je zoiets in je interieur? Interieurstyling Barbara Raes van BFactor zorgt voor een restyling van oude meubelen. Zo wordt een oude kast een echte eyecatcher in je interieur. BFactor kan bijvoorbeeld die kast opnieuw verven of bewerken. Zo krijg je een uniek meubelstuk wat bovendien weer een heel nieuw leven krijgt. Restyling is zo ook nog eens een duurzame manier van interieurstyling.

Dit vind je misschien ook leuk...